[censored]

[censored]

Anotace: *

Když se vaše rty hladí,
jazyky rytmicky tančí
a dechy intezivně hoří. . .

Vaše chodidla k posteli plazí. . .

Když se vaše těla hladí,
trupy rytmicky tančí
a duše intezivně hoří. . .

Vaše pohlaví se k sobě mazlí. . .

[censored]
Autor HaNy, 27.09.2011
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí