Znásilněná

Znásilněná

Anotace: ..chmm...

...na rozcestí..
.dívka..sama..leží..
.v tváři..výraz schvácený..
.paže bezvládné..
.sukni do pasu vyhrnutou..
.halenku na sto kusů..
.v očích slzy a krev..
.dopadají zvláštně..
.na vyschlý mech..
.někdo zlý..ublížil..
.malou..zneužil..
.jak by neměl dost..
.dýkou..prorazil..
.hrudní kost...
............
.vzal si ji...
Autor Fallen, 06.12.2004
Přečteno 2469x
Tipy 2
Poslední tipující: Vénëa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí