L'amour

L'amour

Anotace: něco málo z mé nedávné erotické vize... a něco málo o snech...

Cítila jsem všechno, Tvůj pohled dlouhý.
Cítila jsem Tvé záchvěvy touhy.
Cítila jsem tlukot našich srdcí, bylo to jako tikání hodin před půlnocí.

Venku sníh zase tál...
Tvé rty bloudili mi po těle dál a dál...
V tichém stenu řekla jsem Tvé jméno,
Náhle vše bylo zpečetěno
Jedna horká vlna střídá druhou,
druhou střídá třetí, vstříc vesmíru letím...

Náhle bylo vše zpečetěno
Při výkřiku rozkoše řekla jsem Tvé jméno

Dokud budeš chtít, jako anděl nad tebou budu bdít.
Najdu tě mezi tisícem lidí, srdce mé místo očí vidí...
Tak málo stačilo abys miloval mé tělo.
Tak málo stačí, abys miloval mě celou

Jedna osamělá slza brázdí tvář.
V očích jiskří smích, však mě znáš...

Ve dvou slovech "Miluji tě!"
zdá se skryté málo, my však oba víme co v lásce naší stálo.

Milovat tě, je jako vznášet se na Měsíci.
Milovat tě, je kouzlo k nám patřící
Milovat tě, tak málo a tak moc...
Je t´aime, mon amour.
Máš nade mnou moc!!
Autor Gwladus, 25.03.2006
Přečteno 843x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

WOAM.... dik moc...

22.04.2006 17:13:00 | Gwladus

Je zajímavé, jak pojíš/pojíte lásku se sexem...když je obojí spojeno dohromady, tak je to určitě ideální...

26.03.2006 18:14:00 | Silent Storm

"Miluji tě, lásko." se francouzsky řekne "Je t´aime, mon amour.", to já jenom tak mimochodem, kvůli předposlednímu řádku ;), trošku to tý básničce ubírá, jinak se mi zdá fajn :)

25.03.2006 17:00:00 | WOAM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí