Marie

Marie

Anotace: Tahle už je starší,ale přece jenom velmi žhavá

M-A-R-I-E

V chatrči pod poklopem přirození
Hned vedle tebe leží v něm
Určitě chodí polonahá
A ještě pozdravuje mě
Jak odvážné!

Mája
Ptám se
To je co za jméno?
Marcela nebo co…………….
Průhledná děva a jmenuje se Marie
Se svatým jménem v pekelném pokoji
Sdílí s tebou byt
Ještě v pondělí tiskli se vaše těla s údy v křečích

Myslel si na mě ?
Nebo příjemně se chvělo tělo tvé
Rozněžněné pusinky, laskáníčko, skulinky
Bídáku!
Bídáku!
Popadla tě sex- pud nebo Marie?
Autor mateska, 09.04.2006
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí