Síla noci

Síla noci

Anotace: Asi se to sem moc nehodí:o)

Je noc a kolem nás svíčky planou,
Je krásná noc, tak dejme zábrany stranou.
Měkká postel láká nás,
Nač ale spěchat? Vždyť máme čas..

Sedíme a koukáme si něžně do očí,
Hladíme se, čekáme, až se Země rychleji roztočí.
Tvůj toužebný pohled mi vše prozradí.
Kdo náhlý příval vášně přehradí?

Laskáš, hladíš, líbáš mé tělo,
Mé tělo, které by to tvoje tak moc chtělo.
Pod kůží cítím každý tvůj sval,
Začínám prosit, aby sis mě vzal.

Vášeň spalující,
Touha vzrůstající..
Ach bože, já hořím! Mé nitro plane,
Tak vem si mě, můj pane!

A pak náhle..Tik, tak.. Bim, bam..
Je půlnoc a já se vznáším ke hvězdám.
Vnímám v nitru svém jiskřičky,
Tančí ve mně jako malé víly sestřičky.

Cítím sílu měsíce a noci,
Má duše i tělo je v tvé moci.
Jsem ztracena a ty to víš!
Řekneš: „Teď už nikomu jinému nepatříš..“
Autor Katitek, 29.08.2006
Přečteno 918x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí