Myšlenka na tebe

Myšlenka na tebe

Anotace: každý den..

Na malou chvilku zastavit se
a psát rty svými na tělo,
za své cíle postavit se,
když tebe se mi zachtělo.
Tak miluj mě znovu.
Autor callmyname, 16.09.2006
Přečteno 2126x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí