Vlaková erotika

Vlaková erotika

Anotace: Jedu vlakem...

Naproti sedí dívka.
Čte si.
Je hezká od šíje k nohám.
Sleduji ji.
Vypadá nervózně.
Čte si dál.
Zabraná do četby cosi vytahuje ze svého batohu.
Asi kasr.
Ne, je to čokotyčka.
Rozbaluje ji.
Předloktími se dotýká svých ňader.
Mění jejich tvar.
Vkládá pamlsek do úst.
Chtěl bych být tou tyčinkou...
Málem jsem přejel...
Autor Fallen, 27.09.2006
Přečteno 745x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..Zdá se jako by sis otvíral oci příteli..

21.02.2007 02:36:00 | MACHEENOU

Chtěla bych být tou dívkou.

01.10.2006 13:40:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí