Nákupy v Ternu

Nákupy v Ternu

Anotace: kdo by to byl řekl...

Pojedeme nakoupit do Terna.
Tam je snad každá holka nevěrná.
Prodá ti slepici nebo taky husu
a za regálem vtiskne ti ulepenou pusu.
Až budeš platit, vyúčtuje ti DPH,
za to, že musela být nevěrná.
Dárkově zabalí ti pozvánku zas,
dneska jsou holky po nevěře jako ďas.
Budou tě vábit abys zašel zase
ne mezi regály,ale rovnou k kase.
Navlíkne ti rychle durex,
že budeš koukat jako pulec.
Pak přirážku DPH se sto procenty,
že za rok bude jí praskat voda z placenty.
A nakonec zašle alimenty na tvou adresu.
Ne, nákupy v Ternu já nesnesu!
Autor milenium, 10.10.2006
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí