Soulož na infekčním

Soulož na infekčním

Anotace: bylo nebylo...stalo se. Nedá se vrátit zpátky, touha co přichází tajnými vrátky.

Sestra v bílém plášti,
chodba desinfekční,
prostory pro kožní nemoci,
prostě infekční.

Všechno má svůj řád,
i návštěvní hodiny.
Přišla sličná dívka,
za mužem od své rodiny.

Rozpustila vlasy,
poodepla blůzku,
dala si na infekčním
se svým milým schůzku.

Koupelna s prkýnkem od záchodu,
Prdelku vyšpulit,
z jeskyňky touhou zurčí voda.

A pak přilít ptáček
V jeskyňce smočil si zobáček.
Napil se dosyta,
tůňka změnila se v sopku s lávou,
přítelkyni se vzrušením téměř nohy lámou.

A pak rychle ubrousek,
trochu té zbylé lávy setřít,
zapnout si blůzku a upravit svetřík
Sestra do dveří vchází, zda vše je jak má být,
milenci už jen ustalují svého vzrušení klid.
--------------------------------------------------------
Uff, jen o fous to bylo!
Sestro, nepomoct svému muži od touhy,
určitě by se mu přitížilo.
Autor melebele, 27.10.2006
Přečteno 750x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkný příběh. Jako bych se dívala klíčovou dírkou.

29.10.2006 00:13:00 | Terakota

..hihi..pobavila...fakt.. :-)))

27.10.2006 15:17:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí