Noci jen pro nás

Noci jen pro nás

Anotace: ...

Chci tě
já vím
že tě to láká
nemůžeš odolat
bojíš se toho
co by se mohlo
stát až ochutnáš
jen kousek
mojí/svojí touhy
já vím
o čem sníš
v posteli
kde v noci
oddechuje
tvá věrná láska
můžeš to mít
tak poj´d
a vem si to
dokud nabízím
chci lízat
krev z ran
způsobených
mou touhou
na tvé kůži
za nocí
kdy bílí andělé
zakrývají
svoje oči
a brány temnoty
vypouští démony
do našich duší
chci si Tě vzít
v těch nocích
stvořených
jen pro nás
Autor Melfëa, 15.11.2006
Přečteno 837x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

...to je tedy touha ... uf ... paráda ...
...:) ...

16.11.2006 08:50:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí