CHCI!!!

CHCI!!!

Anotace: njn...

Chci Tebe vedle sebe mít,
chci aby jsi mé tělo líbal,
chci Tebe pro sebe si vzít,
chci abys semnou v ráji lítal.
Chci být s Tebou celou noc,
chci Tvé tělo hříšné,
chci nad tebou mít hlavní moc,
chci s Tebou noci krušné!
Chci s Tebou bez spánku,
chci Tebe v Adamově roušce,
chci Tvé tělo na svém cítit,
chci být v té touhy nekonečné vejšce,
chci z Tebe se vášní vznítit!
CHCI TEBE!
Autor Blaniii:), 24.11.2006
Přečteno 1288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí