vokno

vokno

Anotace: tý mý

tma přilepená na okně
s rukou na čele čeká na naše představení
hned v první řadě s oponou u nosu,
co se otvírá za pár drobnejch.

je tam a pořád s plnou hrstí.

a tak tě zkrejvám svým nahym tělem
aby nám nemohla vzít tu melodii
zapsanou v tvejch pihách
aby neviděla
ty vlásky,
co se ti kroutě kolem uší
(tolikrát už je chtěla ustřihnout) ,
a ňadra krásně bílý
čerstvou omítkou kostelních věží
a kulatý ramena
ty zlatý chloupky po břiše
jak prášek z vánočních koulí

tak tě zkrejvám
ty jiskry v tvejch očích
si rozfoukám sám
a jizvu po slepym střevě,
co vypadá jak malej člun,
si pohoupám sám

tak tě zkrejvám
jen já cejtim tvuj dech
a křičím „ještě“ aby neslyšela to tvý

tak tě zkrejvám a plním klín
jen ať se dívá
jen do mejch zad,
když škrábeš
když šeptám „ mam tě rád“
Autor kulishak, 03.12.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Normálne ma serieš...
Ale v dobrom...
Si dobrý...
Pokračuj...

05.12.2006 12:53:00 | džemo

Mno, tohle je povedený. Děkuji za komentík, jen nevím, jak si to vyložit, tedy za co děkuješ, jestli je to špatě, bo dobře ...promiň, ale já su dnes vedle.

04.12.2006 19:13:00 | NikitaNikaT.

Jo, to bude asi láska.

03.12.2006 23:54:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí