Léčka

Léčka

Anotace: :-)

Byla to léčka
Hmm, ale zatraceně hezká
Uprostřed noci, past plná touhy
Těla se leskla
Tak pevná a hebká
Ztratila ostych, vždyť den byl tak dlouhý

A město smutné
Do mdlob opilé mlhou
Jen teplé dlaně jinovatku sají
Víno je chutné
Když pije se ve dvou
Beztížné stavy pak není třeba tajit...
Autor Jn.s, 05.12.2006
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí