Sex Mission

Sex Mission

Anotace: Sex je jeho, dělá dobře mu i tobě. A co mně???

Koukám na ni a staví se.
Postel kvílí a můj ocas
z nebe střílí.
Jsem to já nebo ona?
Co hladí mého slona?

Je velký, tmavý, chlupatý,
dlouhý, temný, lákavý.
Holka pozor už to bude,
do pochvy ho zhurta sune.

Výkřik dlouhý už je tam
vysunul jsem, byl jak trám.
Tvrdý, něžný, lepkavý
Sakra holka já ho výstřik do trávy.
Autor hejlos, 06.12.2006
Přečteno 818x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí