Lilith (Setkání s bolestí): LOVE AIDS

Lilith (Setkání s bolestí): LOVE AIDS

Dej si bacha na Denisu

Nepouštěj ji na koníčka

Rázem zrobí vola z býčka

Děs! Máš náhle po penisu

 

I jen pouhé pohmoždění

život muže krutě změní

 

Jenom s dobrou tanečnicí

bývaj’ muži praví býci

 

Někteří i hřebci

O tom teď psát nechci

 

Hlavně mnozí kanci

jsou mistrní v tanci

 

I ti křehcí zajíci

žen se často bojící

 

V této sexu přítrži

dojde snad i na osla

snad mu přec jen podrží

…Lilith

(Bude z toho šílit!)

 

…Ííí…! Ááá…!

 



 

Hyjé! Hyjé!

Rázný pokyn drobné ženy

Byly jí už dva…

Autor Juan Francesco de Faro, 28.10.2011
Přečteno 462x
Tipy 21
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, ewon, Maryje..., Anjesis, jondys, Bambulka, Radek.oslov.Šafárik, Kars, Mbonita, Flamy, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přemýšlím o útěku z ráje...
o dělení vin
o hříchu i pokoře
o tom co láká
jaká je hrozba lásek
někomu stačí vášeň krásek
je to málo...nebo moc?
V katedrále bolesti
těm co proklestí si
cestu trním..bude odpuštěno?
muž říká ženo...jsi prapůvod zla
tak se zdá...že jablko je vinno
nevím
soud náklonnosti vedl kroky
a roky ,staletí už zasedá..
odpověď...je zatím nejasná...

29.10.2011 18:37:30 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí