Když můj milý...

Když můj milý...

Anotace: někdy mi můj miláček trochu nahání strach

Když můj milý s ostřím se laská,
mě přebíhá po zádech mráz,
když říká jak krutá je láska,
jak kdyby lámal mi vaz.
Když zpívá mi requiem svým hlasem temným,
bradavky chvějí se touhou,
když hladí mě po krku gestem až levným,
modlím se za spásu pouhou.
Když žiletkou krouží kol mého prsu,
rozevřu svá bílá stehna,
když upírám k němu pohled pln děsu,
koutky rtů zvedne mu něha.
Autor Angua, 19.12.2006
Přečteno 544x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jo popsaný to je vážně krutě...hhh...ale dobry

19.12.2006 20:06:00 | Majule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí