Konspirační

Konspirační

Anotace: -

Okna nepovinně zatemněná,

špionážní román pro mladé,

za nimi agent, kéž by beze jména,

jen jeho oběť zcela oblečená,

a on jí říká "poklade".

 

Ve vzduchu visí kospirace,

celé to bude spiknutí,

jemu to dalo spoustu práce

(přeci jen ji zná jen krátce)

leč pravé je jeho vzplanutí.

 

Náhle se agent šťastně kření,

překonal zbytky obrany,

překonal ranní prozrazení,

(ani smrt nebere, kde nic není)

už to máš, holka, prohraný.
Autor Maly_Al, 16.11.2011
Přečteno 728x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí