Poprvé

Poprvé

Anotace: Nic nemusí být, jak vypadá..

Holka panna, kluk je panic,
to bude zas sexík na nic.

Lehli si tak nesměle,
do studené postele,
začali se něžně hladit,
očima si vzájemně radit,
na bříšku jí laskal
potichoučku mlaskal.

najednou však zastavilo se mu hrdlo
když cítil, že v rozkroku mu něco ztvrdlo.

Tohle ještě necítil,
celý se nám rozlítil.
Ujala se řádu ona,
probudila však démona,
najednou jí stehna lízal,
celý horký se k ní lísal.

Ona celá zděšená,
z mokrých kalhotek zčervená.
Pomalu je stahuje,
nehty mu do zad zaryje.
Celý udýchaný vzdychá,
natěšený do ní vniká.

Oba cítíc to velké propojení,
v proudu vášní utopení.
Rychle se nám blíží konec,
honem nám sem kondom přines.
Pomalu ho vysouvá,
hrozně se jí omlouvá.

Že prý ho vyndat nestihl,
výstřik už ho zastihl.
Holka celá bledá křičí,
že ho za trest teď umučí.
Že lízat bude do rána,
pak za něj bude provdána.

Šťastný položí hlavu do klína,
jak nemravná je tahle dívčina !

Autor A.lexii, 21.04.2012
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: Polárka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí