Probuzení

Probuzení

Anotace: Co se stalo po vášnivé noci?

Svíčky zhasínáš,
Se mnou marníš čas.
A krásně hnědé vlasy máš,
Vábí mě k tobě zas.

Měsíční svit,
Žhnoucí těla kmit,
Ta naše noc nádherná,
Dvě nahá těla objatá.

Raní svit mně probouzí,
Sám v posteli ležím.
Nikoho kolem nevidím,
Cítím se v nouzi.

V bytě nikdo, jsem sám,
Co si teď počít mám?
Mám ji zavolat?
Nebo ji mám nechat?

Ona již tolikáta
Dívčina byla,
Co se mnou spala,
Co ráno utekla.

Co dělat mám?
Už to mám.
Já je všechny znám,
Ale stejnak, já je nenechám.
Autor mtek, 30.04.2012
Přečteno 588x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí