Májové lásky

Májové lásky

Anotace: Májové pokušení.

Pod stromy je jako v ráji,
láska tady kvete.
Buďte svolné nejen v máji,
říkám svůdné Květě.

Políbení žhavé vtiskla,
nedostanu více.
Kolena pak pevně stiskla,
není záletnice.

Končí tedy velké plány,
na májovou lásku.
Názory má pevně dány,
klídek můj ocásku.
Autor Psavec, 01.05.2012
Přečteno 809x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Marz, tato22, Mademoiselle Drea, Jeněcovevzduchukrásného, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí