Potok vášně

Potok vášně

Anotace: moje fantazie

Ve studené vodě.
Soumrakem obnažená.
Úplně nahá dívka.
Symbolicky.

Proudící postava.
Po kamenech vláčená.
Bělostné tělo zářící.
Bezedně.

Kopřivami spoutaná.
Rozkoší ztrestaná.
Až na úplný vrchol.
Rozbolavěle.

Bahnem pohlcená
Se sebou spokojená.
Maximálně ukojená
Nevyslovitelně.

Tajemství její noci.
Dívčí tělo.
Vesmír.
Kde je?
Autor casla, 21.05.2012
Přečteno 695x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla, ArchimondS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí