Oddanosť?

Oddanosť?

Anotace: Aspoň povrchovo

Láska, láska

Už som zabudla na všetky

Všetky čo boli pred tebou

Nikdy neexistovali

 

Dnes večer to budem zasa robiť

Sama so sebou, pätnásťkrát do dňa

A budem pri tom myslieť na teba

Ale aj tak mi to nebude dosť

Bez teba to nikdy nie je dosť

Náš krik sa mieša s tým Kurtovým

Moje telo sa pletie s tvojím

A na svete neexistuje lepšia vec

Neexistuje lepší pocit

Ako to všetko s tebou robiť

Milujem ťa

A budem

Si dokonalým článkom v mojom živote

A teraz ma pretiahni

Zasa

Autor betusss, 07.07.2012
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí