nevyplazuj

nevyplazuj

Anotace: ..

transplantace tvého jazyka se mě dotyká
pár stehů ještě naříká
tvá slova budou mými
tak i rýmy
a šeptání
a špičkou tvou já ochutnám
i větru sílu
utíkám
a malý chlapec
snad mě nutí
dopřeju mu vypláznutí
pak ještě známku
najít schránku
dopis letí

a možná budeš chtít
znát chuť vína
co se chystáš pít
snad kapku slanou
z čela tajně smýt

vážně si jsi jistá
že na intinní místa
můj
co dřív byl tvůj
mám dát a snad i sát
stůj co stůj

a teď už stačí
v borůvkovém hávu
přebarvit
či do rukávu skrýt
a poděkovat
za půjčení
Autor poeta, 02.08.2012
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí