Rychlovlak

Rychlovlak

Anotace: Domýšlejte si, představujte si.

Uprostřed pole,

na kapotě vozidla,

dívka opřená.

 

Nečekejte romantiku,

žádný hvězdný třpyt,

jen hororová mlha.

 

Řidič, nabitý vášní,

líbajíc mrznoucí dívku,

rukou šahajíc,

níž a níž.

 

Pro chvilku opojnou,

trvajíc jen tři hvězdné padnutí.

A vlak projížděl polem,

jakoby byl zakletý.

 

Poslední společné cigáro,

bouchnutí dveří.

Zpáteční cestou,

jen smích přátelský.

 

Autor Kirsten, 12.11.2012
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí