Pořád po tobě toužím….

Pořád po tobě toužím….

Anotace: Co bych za to dal ...

Chtěl bych na chvíli být stromem, co zakořenil hluboko v tvém klíně –
chtěl bych být světlem noci, co něhou objímá tvé bílé paže ,
chtěl bych být proudem horké lásky, co obtéká tě pomalu a líně,
explozí štěstí chtěl bych být, co smutek a bolest ze srdcí smaže…

Proplouvat chtěl bych tiše jako stín tajemstvím zátočin tvé duše,
z údolí oblých boků až k vrcholkům ňader bych se vyšplhal -
a vodou z ledovců tajících až na okraji pouště –
bych mrtvé oáze lásky zas život daroval.
Autor Ladaro, 15.11.2012
Přečteno 879x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ó Vřelosti!
Ty dobře víš, komu jsi propůjčila Svoji Krásu...

02.05.2018 12:05:38 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Fakt dobře napsaný.

15.11.2012 14:25:50 | Robin Marnolli

Toužíš krásně :-)

15.11.2012 14:22:20 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí