Nohy od bláta

Nohy od bláta

Anotace: ...

Z poloprázdných ulic
a poloplného místa

mizí něha.

To podle toho,
zda jsi či nejsi
optimista.

Prý si ji chyť.
Někde tu běhá.

Po stehnech jí stéká
bělavá nevinnost,

jak v momentu odhodí šaty
i svou ctnost,

kdy nohy má celý od bláta
jak bloudila v ulicích.



Někdy první, jindy dvacátá...


Občas slzy.

Anebo smích.
Autor Eclipse, 25.11.2012
Přečteno 507x
Tipy 11
Poslední tipující: Sýkorka07, Písnička..., Rootness, její alter ego, lucie.Tee, Tulačka, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbila se... ST!

13.01.2013 03:48:17 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí