HAVRAN

HAVRAN

Anotace: A takhle to chodí...

Vrána k vráně sedá,
na svazek říká běda.
Sedá vrána k vráně,
kráká si na daně.
K vráně sedá vrána,
ta chtěla by být vdána.
Sedá havran k havranici
chce jen sex - má pod čepicí.


Autor Ricarda Haner Lowery, 16.12.2012
Přečteno 539x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí