V plné polní

V plné polní

Anotace: ...

Ráno hned po probuzení,
snídám sladké políbení.

Ty polibky jsou od tebe,
když jsme blíž než u sebe.

Když odcházíš za prací,
chuť na sex se navrací.

Holt navštívím milenku,
a koupím jí halenku.

Tak se večer vracím znaven,
ženu polekám mým zvadlým stavem.

Snad to rychle pochopí,
že dneska už se nevzchopí(m).
Autor honnnzik, 15.01.2007
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hej honzíčku ty seš prostě borec:D jak tě to napadlo? ale jako dost dobrý:)

15.01.2007 19:08:00 | martulka_007

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí