Krásně svá

Krásně svá

Anotace: stejně se směje svůdným snům

Svíjející se v rozkoších snů,

snila si skvostně,

o růžích plných nádherných dnů.

 

Serenáda zněla, jen tiše se smála,

sténala slastí, láskou a vášní,

ona vše směla.

 

Pod dotyky sladkých polibků,

horkých jako letní vánek,

roztává srdce, věrných dotyků.

 

Smějící se do ticha se spikla,

svalovitě se dotknout,

jenom tebe stejně chtěla.

 

Sluneční svit, paprsků pár,

na jejích očích spatřeny,

těla si tančí, spanilý bál.

 

Autor Kirsten, 27.12.2012
Přečteno 729x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, zamotán v nedospělosti, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zahřála :-)

07.01.2013 18:38:02 | Danger

to jsem ráda:)

07.01.2013 18:40:31 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí