Mořská kráska

Mořská kráska

Anotace: Jo, to se mám.

Ve vaně mám mořskou pannu,
chce to pořád jenom k ránu,
v noci svoje písně pěje,
bez vody se celá chvěje.

Něžně ji líbám kozičky,
škoda, že nemá nožičky,
ostatní má však v pořádku,
tak poplácám ji po zadku.

Když z vany ven ji vynesu,
touhou se celý roztřesu,
od šupin jsem poškrábaný,
po vášnivém milování.

Autor Psavec, 07.02.2013
Přečteno 619x
Tipy 2
Poslední tipující: Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí