Nohy nahoře

Nohy nahoře

Anotace: Reakce na jednu šokující zprávu...

Stalo se to před půl rokem,
my s Míšou nic netušíc,
sedíme si na plovce
v klídku si povídajíc.
Skála vypráví nám o svých polohách,
s černochem je dělala,
my jak v transu sedíme,
jen před sebe čumíme.
Nej poloha jsou nohy nahoře,
radši bych teď byla u moře.
Skála nám dál neúnavně vypráví
a my s Míšou stále čumíme do zdi,
jak dva blbý, nevěřící drozdi.
Prý má vyoperovaný třetí žebro,
aby mohla ochutnat čerochovo semno.
Autor Aga.witch, 24.02.2013
Přečteno 989x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo je to Skála?

14.03.2013 01:02:40 | 4LJFilip

Kamarádka... :D

17.03.2013 12:58:46 | Aga.witch

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí