My dva

My dva

Anotace: ---

Světlo svící vrhá stíny na stěny pokoje
dvě do sebe zapletená těla,
která se nechtějí nikdy oddělit
Tvá hruď je tak blízko, já umírám touhou a přeji si,
abys byl ještě blíž
Chci tvoje rty, tvou vroucí kůži,
chci všechno,
všechno je jedno,
my ztrácíme hlavu, strach i pochybnost
Chceme jen hloubku,
setkat se hluboko
ve vlnách, v proudech,
až vzniklé jiskry způsobí výbuch, v němž jsme jen
my dva.
Autor Holly, 24.02.2013
Přečteno 793x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí