Pláž

Pláž

Anotace: někde tam v teple, s někým skvělým, zatím neznámým.

Za obzorem padá slunce,

písek je ještě vyhřátý,

na mém krku polibky tvé,

vlhký nejen břeh pod nohami.

 

Moře šumí naší ódu lásky,

tvé silné paže kolem mých ramen,

šeptáš mi mezi vlásky,

drahá, chci tě.

 

V očích poslední zbytky dne,

na kůži milion mravenečků,

prsty tě šimrám na stehnech,

srdce plesá, tělo se chvěje.

 

štastná jako blecha,

cítím tvoje bušící srdce,

tvojí mužnost,

sexu možnost.

 

Když zvedneš mě,

pod hvězdné nebe nekonečné,

polibkem vítáš mě do noci hříšné,

společně dýcháme.

 

Vlny mi šplouchají,

o studený zadeček,

ty hřeješ ho dlaněmi,

jak mačkáš mě k sobě.

 

Sedím si na tobě,

skotačím a ty chytáš kozičky,

do úst a mluvíš s nimi,

tajnou řečí, která se mi líbí.

 

A když už bych měla padat únavou,

vzbudím se v tom betonovém pokoji,

z úsměvu úšklebek,

sen krásný však tolik vzádelný realitě.

Autor Kirsten, 15.03.2013
Přečteno 631x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a odvážné.Taky smutné,ta poslední sloka je jako studená sprcha.

18.05.2013 13:51:38 | Jozef Bojanovský

Takovy sprchy nam doprava zivot bohuzel casto....:-

20.05.2013 19:42:58 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí