VYZVÁNÍ K "TANCI"

VYZVÁNÍ K "TANCI"

Anotace: Pro věřící v neposkvrněné početí nevhodné.

VYZVÁNÍ K TANCI
Bylo nebylo
kdo ví
jak to bylo
nepoví

Na čele pot
"Smím prosit"
rty jen šeptají“

Ona se usměje
"Teď to nejde
vždyť ani nehrají"

"To nevadí
Svou ruku
do mé vlož

Přece vůbec
nejde o tanec
ale o soulož!"
Autor RU 82, 24.05.2013
Přečteno 593x
Tipy 3
Poslední tipující: Pa Jush, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kett -jsem rád, když někdo pochopí i ty malé humorné niance. Děkuji a zdravím!

24.05.2013 22:25:39 | RU 82

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí