Nahá uléhám

Nahá uléhám

Anotace: ...

Myslím na Tebe,
když v posteli ležím nahá,
koukám na nebe,
chtěla bych po Tvém těle bádat.

Něžně Tě laskat všude,
s Tebou si hrát,
doufám, že umožněno mi to bude,
je to, to co bych si mohla přát...

Nahá ulehám.
Oděna pouze nočním vánkem.
Jen Tebe v mysli mám.
Ach, usínám neklidným spánkem.
Všechno co mám, to dám.
Jen chvíli s Tebou třeba i věčnou...
Autor Mejaleleth, 12.06.2013
Přečteno 727x
Tipy 3
Poslední tipující: ElaJah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí