Pokušitel

Pokušitel

Anotace: Nechce si dát pokoj.

Na tvou fotku děvče zírám,
velkou touhou přitom zmírám,
ten můj malý zas mě zlobí,
nestydatě prádlo škrobí.

Chtěl by on se v tobě schovat,
neumí se slušně chovat,
prý má na to jisté právo,
navíc je to také zdrávo.

Padne rád pak ve tvém klíně,
stále touží po vagíně,
někdy zkrotne dík tvé dlani,
moji ruku ale haní.

Díky, že jsi přišla milá,
vidíš, už mu došla síla,
kouká na zem velmi smutně,
pauzu dát si musí nutně.
Autor Psavec, 14.06.2013
Přečteno 1119x
Tipy 13
Poslední tipující: Red.Ija, sophiesophie, Skořicová princezna, M.V.Jung., Belmon, Sýkorka07, Martinecka23, Isquieasuus, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavil jsem se,výměnou nabízím svojí báseň "Penis".
Variace na stejné téma.

18.06.2013 08:37:35 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí