Motiv

Motiv

Anotace: zabití z nedbalosti při pokusu o znásilnění důvěry a její následné pokusy ji vyléčit

Být mladý je útěkem
z povinnosti rozumu udělat to
prostě po dospělém

"Chuť by byla ..."

"Máš holku ..."

"No a co ..."

Je to povolený vstup a když vejdeš
zpátky už to nebude
stejné
protože až si spolu zase
dáme
tak nebudou jahody
čistě jahodové
a rty se tě dost možná pokusí
otrávit chutí
vědomí stráveného nad zprávou
že chuť na ni

by byla
Autor Aaliyan, 25.08.2013
Přečteno 610x
Tipy 3
Poslední tipující: nebech, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí