Zapovězená magie

Zapovězená magie

Anotace: Občas i silně pragmatického člověka pochytí pocit, který by šel - stroze - vyjádřit malbou, hudbou, nebou jiným myšlenkovým proudem. Posouzení povedenosti již není v mé kompetenci.

Jako Harry Potter,

co ztratil a našel svou hůlku...

Dal své postavě smysl

uzavřením očního důlku

/...na okamžik.../

 

Sotva ji uchopil,

moc svého nástroje poctítil...

...přirostla mu k ruce...

/...pouštěl ji jen těžce.../

 

Pomalými krouživými pohyby...

...potom hbitým švihem...

/...Za pomoci motlitby

a přísahy dvou panen!!!/

kouzlil

 

Kouzlil tak dlouho,

...dokud neprosila...aby přestal...

Ani to ho však nezastavilo

/..."Ještě neomdlela",...tak to říkal.../

 

Chtěl ji zabít!

Orgasmem umučit...

...ale tak se to nestalo...

 

Copak by to bylo za hůlku bez kouzelníka?

 

Autor Zayo, 30.09.2013
Přečteno 511x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí