KNĚŽKY LÁSKY

KNĚŽKY LÁSKY

Anotace: Nevím jak smutná, ale holá skutečnost

Byla svůdná celá
aniž se zastyděla
klín líně vypjala
ihned také děla

Můj zákazník
je i můj pán
jak ve zvyku mám
navíc se neptám
hlavně že zaplatí
Taková je doba
ani dnes chudoba
na cti nic netratí

Zbývají jen otázky
Jsou kněžky lásky
možná podnikatelky
pro rozkoše chvilky
nebo snad něco více
možná že i dokonce
zdravotní pracovnice

Pochopí naši vnuci
hladem trpět mřít
raději v hříchu žít
živit se prostitucí
Autor RU 82, 05.11.2013
Přečteno 531x
Tipy 1
Poslední tipující: Pelican
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí