Daruj mi...

Daruj mi...

Anotace: .....

Nechci dárky, chci jen polibky
Za všechna nedorozumění,
za všechna nevyslovená slova

Nechci, co dá se koupit
Chci jen vstoupit

Daruj mi raději svou naději,
svou touhu, svou potřebu doteků a náklonnosti
Jsme jen hosti této chvíle
Každým naším pohybem vytváříme obraz,
co vzápětí zmizí

JEN TY A JÁ

Jsme pouhou iluzí.....

Nechci sliby, chci jen objetí
Chci cítit, jak hladíš moji nahou kůži
Nepřestávej a vyčarujeme růži
Chci slast

Chci cítit chvění ve svém lůně
Chci napájet se z tůně sama sebe,
bez touhy po zázraku,
po vlastnění.

Jen chvilkové propojení,
nic víc nám nepřísluší

Jen dočasné spojení dvou těl, a dvou duší
Autor Jana B., 07.12.2013
Přečteno 858x
Tipy 6
Poslední tipující: Martin Šimeček, enigman, jitoush, skvrko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné,tleskám :-)

31.12.2013 16:25:58 | Martin Šimeček

i iluze se může stát na okamžik skutečností...

10.12.2013 10:01:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí