Koření života

Koření života

Anotace: .....

Svlékáme se spolu
strojíme se každý sám
Ty nádherný chvíle lásky
velmi dobře znám
Okořeň si život štěstím
užij života
Neber holku na náměstí
uč se od Gotta
Autor v.hercik, 09.07.2014
Přečteno 651x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí