Princezna Jeskyňka

Princezna Jeskyňka

Anotace: Uff

Byla jsi princezna zakletá
do roucha cudné jeptišky
a já, hříšník, poeta
zatáhl jsem tě do spížky.

Jablkami poznání
nacpala sis plné tváře
a v lačném rouše Evině
zatlouklas mě do polštáře.

Noc co noc mě vroucně vítáš
s úsměvem od stehna k stehnu
vzrušením už z toho škytáš
a já se zase ráno nehnu.

Teď vidím tě kolem ze všech stran
jak honíš mě s klínem dokořán.
Autor Pelican, 04.08.2014
Přečteno 864x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, Lioness, kamich, Oxík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nevím, zda to vyznání, či ženský klín straší ve spaní.
Ta báseň mě vážně pobavila a přišla mi k duhu
a směju se od ucha k uchu

26.08.2016 15:07:12 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí