Vzdech

Vzdech

Anotace: Má milá vzdychá

Ach!Ach!Ách! se ozývá,

z úst mé milé vyplývá,

že to dělám bezchybně,

neleží tu nehybně.

 

Hýbe se a mrská sebou,

říká mi jen :Je to TEBOU,

co, když ji tím ublížím,

nezkušeně přemýšlím.

 

Nevěřím si byť na chvíli,

Má Milá jde k svému cíli,

vzdychá, vříská, úpí jen,

je to pro ni jako sen.

 

Neví, co už s ručičkama,

něco stále by mačkala,

svírá moje hnědé vlasy,

bude mě to bolet asi.

 

Uvědomuje si chybu svoji,

velmi rychle napravuji,

nehty škrábe po mých zádech,

poslední z ní vyšel nádech... hádejte, co přišlo pak.

Autor BleakCry, 25.08.2014
Přečteno 750x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí