Nemůžu za to!

Nemůžu za to!

Anotace: ...

 
 
nemůžu za to
ze jsi snící princezna
co to ráda zezadu
zepředu, z boku
a v další ko(s)micko-akrobatický křeči
 
potřebuju zastávku na znamení
aby jsi se neudávila
když tak ráda hltáš
 
i kdybych chtěl
na tyhle nedešťový kapky
není kýbl dost velkej
a je příjemnější je rozehnat
na malý hormony
 
nejsem perverzní demagog
bez trenek se cítím stejně nahej
a nebýt tvýho tepla
vystydla by mi krev
- to ty ale nechceš ..
 
tenhle chemickej tyjátr
dohrajou do happy endu
leda tvoje pysky
až zatáhnou oponu
 
a
jestli ti nezvlhly kalhotky
zatímco jsi hltala tyhle řádky
tak to fakt nemáš ráda
a ja se musím otřít jinde
- lasturo
 
 
Autor M.V.Jung., 30.08.2014
Přečteno 785x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, AndreaM
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvlhly...

02.02.2015 19:29:00 | Loveless

:))

05.02.2015 21:05:37 | M.V.Jung.

skutečná..

můžu si říct, tohle je mi blízký a ztotožnit se.. žádný ubrečený úchylárny o zlomeným srdíčku, protože kdo ho dneska má zářivoučký, ať hodí kamenem...
a už vytahuju čtyř kilovej persil z kabelky, v případě, že ho ty nemáš, hm?.)
ale jednodušší bude, zajít ke zpovědi .D

30.08.2014 20:43:51 | Lagedama

Tak je to správně! :-)

30.08.2014 22:24:09 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí