V autě

V autě

Anotace: ....o)

 

 

 

Hříšné myšlenky

tělo milenky

hladí

 

Žhavé představy

sexy postavy

svádí


Roztoužená těla

orosení skryje

Krůpěje viděla

lačna pyje

 

Zborcena vlhkostí

vyschlá ústa

Přijímá s lehkostí

oděvů prostá

Nabídla své rty

k svlažení

Chutnala dezerty

snažení

 

 

Autor Martinecka23, 31.08.2014
Přečteno 444x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Květka Š., Jort, Breakthru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí