Zapomeň na to ve mně

Zapomeň na to ve mně

Anotace: ...

Nakreslím tě do svých čar
abys zapomenula
na děsivé obrazy

krvácíš z tolika ran
nedívej se dolů
mé prsty budou obvazy

rozlij kyselinu vášně
do svých temných myšlenek

jsem teď ten silnější i když vím
že jen tak navenek

má čistá touha
na tebe dohlíží

život je krátký
přesto ti někdo opětovně ublíží

tak v tento okamžik .... zapomeň na to ve mně
Autor smudlinek, 05.09.2014
Přečteno 770x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí