Rty

Rty

Anotace: Rty poběhlic a světaznalých slečen, rty bledulí i nahých panen, v pařížských...

Rty poběhlic a světaznalých slečen,
rty bledulí i nahých panen,
v pařížských uličkách k vám byl jsem, rety, vlečen,
z vás, rety, byl jsem mnohokráte zmámen.

Rty kruté, rudé, lačně mne mlsáte
hebkou slinou chladíte mou vinu,
napospas noci mne bez dechu necháte,
touha po vás změní se v kocovinu.

Rty ďábelské, andělské, smyslné, nachové,
svůj chtíč na vás mlčky piji,
rty vykrojené, polštářky prachové,
pohyb v rytmu a melodii.

Rty smyslné, zmlsané, hebké jak kytičky,
jste zdrojem radosti i bolu,
po stranách tvoříte kouzelné dolíčky,
a uprostřed růžovoučkou štolu...
Autor Exitae, 27.10.2014
Přečteno 577x
Tipy 2
Poslední tipující: ElaJah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí