On, ona...

On, ona...

Anotace: ....moja prvá báseň čisto o sexe....nuž.... :)

Prišiel on a potom ona,
dvaja tvoria pár.
Tichá hudba, trochu vína,
objavili spolu dar.

Najprv on a hneď zas ona
pery k sebe zdvíhajú.
Ona pri tom ticho stoná,
pokoja si nedajú.

Chvíľu on a chvíľu ona
na ten boj sa vyzývajú.
Potom z nej už pije do dna
ruky k telu priliehajú.

Druhý on a prvá ona
letí hlučne do neba.
On spodný a ona horná,
viacej im už netreba.

Odišiel on za ním ona,
vypili sa na ex.
Tak dvojica vždycky koná
keď ide len o sex.
Autor Ria, 30.01.2007
Přečteno 672x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Forma se mě moc nelíbí.Šlo by se s tim více pomazlit...ale jinak docela dobré.

18.06.2007 12:06:00 | Haňa,dívka do nepohody

ako som povedala, má to niečo do seba.. ľúbi sa mi to :)

01.02.2007 08:48:00 | Night Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí