Poprvé

Poprvé

Anotace: ....

Chytit tě za tvé boky,
políbit tvoje něžné rty.
Tahle chvíle může v hlavě trvat roky,
nejkrásnější stvoření pro mě jsi ty.

Pomalu tě položit do teplé postele,
pošeptám ti, že jsi dokonalá.
Všechny mé kroky budou zdát se pomalé,
tahle noc bude pamětihodná

Nejprve tě políbím na krku,
tam máš to moc ráda.
Na tvůj zadeček položím svou ruku,
vzduchem vzlétne prádlo s názvem Prada.

Tvoje nahé tělo se chvěje ve tmě,
cítím ten chtíč, co bloudí pokojem.
Tohle je jen začátek pro mě,
neskončím, dokud nebude uspokojen.

Hladím tvé nahé tělo,
Mé rty cítíš takřka všude.
Oba víme, jak skončit by tohle mělo,
uvnitř tebe kousek mě bude.

Pusou všude si hraji,
rukama tě něžně hladím.
Ať máš nejlepší noc, si přeji,
doufám, že všechny přání ti splním.

Slyším, jak rychle dýcháš,
že cítíš tu energii ve svém těle.
Všechny mé dotyky jasně vnímáš,
má láska tě za chvíli semele.

Děje se to a je to krásné,
chceš to víc a nevíš si rady.
Že jsme spojeni je víc než jasné,
jsme spolu navždy teď a tady!
Autor Berka, 08.11.2014
Přečteno 684x
Tipy 1
Poslední tipující: Red.Ija
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí