Nočně nemravná

Nočně nemravná

Anotace: Nemravně insomnická...

Rudá v půli,
dechem rozťatá.
Vlasy mi dnes pro Tě voní...
Pro Tvé prsty šeptajíc mou bouři
duše zpívá drásaná
Rozechvěle víčka tisknu
pokračuj... a ještě ZA
V nohou třas a v duši trochu strachu
Tak jak to bude dál?
Poputuješ přes nádechy kam se zachce??
Lehce jedna linka kolem šíje,
jak labuť v ledu lapená
Pak jamka s kostí kde modř v tmách dřímá
Už pučím a kvetu do jara
Ještě kousek kde tepu
a buším splašeně
Tam posuň Braillův součet písmen
Dvanáct jich Má dáti Dal...
A někde potom snad...
Nehledej mě
Přijdu sama
Slunce k ránu
Jenom vzdechnu...
Mekko má
Přečteno 782x
Tipy 1
Poslední tipující: josuatree
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí